10 000 Ft termékvásárlási összeg alatt NEM szállítunk ki terméket!

Sötét Bunkó IPA

Sötét Bunkó IPA
Gyártó: Legenda Sörfőzde Legenda Sörfőzde
Típus: Gólem1
Elérhetőség: Raktáron
Ár:850 Ft.

Menny.:     - VAGY -   Kedvencekhez adom
Összehasonlításhoz adom
Sötét Bunkó IPA
Az üvegből tiszta, koromfekete sör bújik elő, pöffeszkedő, tömör, bézs habot fejlesztve. A pohárból csak úgy árad a Citra komló jellegzetes gyantás aromája, az embernek olyan érzése van, mintha egy kiadós eső után baktatna egy ösvényen a végtelen fenyőerdőben, ha pedig ez nem adná meg kellően az alaphangot, előbújik még a Simcoe és a Cascade szárazabb, zöldfüves, korianderzöldes, citrusos illata is. Amúgy az aroma nagyon hasonló a Legenda Black Light IPA-jához, csak vadítóbb, orrbavágóbb, a szó legjobb értelmében. A kortyérzet szerethetően virtuóz, egy jól kivehető test mellett fel-feltűnik egy gyenge csokoládé és édeskés karamellíz, majd viharszerűen törnek be az amerikai komlók, egymás után tűnik fel a citrus, a gyanta, a vágott fű, ahogy az egy jó fekete IPA-tól várható is. A szájban erőteljesebb keserűséget hagy hátra, élesebb, nyelvháti dominanciával, a fenyőgyantás karakter pedig hosszú percekre kellemesen befesti a szájpadot.
 
Amerikai komlókkal megpakolt fekete IPA. Koromfekete, bárdolatlan, keserű tuskó. Egy igazi sötét bunkó, akinek komlótól sűrű a vére. 0,33 l-es palackban.
Alkoholtartalma 6,5%.
Összetevők: pale ale, chocolate, carafa, caramünch maláta, simcoe, citra és cascade komló, no meg persze víz és élesztő.
Sörfajta : IPA
Űrméret (liter) : 0,33
Nemzetiség : Magyar
Alkoholtartalom : % 6,5
Az Ön neve:


Az Ön véleménye: Megjegyzés: A HTML-kód használata nem engedélyezett!

Értékelés: Rossz           Kitűnő

Másolja be a lenti kódot:Nyilatkozat:
A Különleges Sörök Boltja nem vállal felelősséget a termék túlfogyasztásából keletkező kellemetlenségekért. Az információ az oldalon csak tájékoztató jellegű.

Az IWS
Különleges Sörök Boltja © 2018