10 000 Ft termékvásárlási összeg alatt NEM szállítunk ki terméket!

Igazi Csíki /Tiltott/ sör

Igazi Csíki /Tiltott/ sör
Igazi Csíki /Tiltott/ sör
Gyártó: Csíki Sörmanufaktura Csíki Sörmanufaktura
Típus: Csíki
Elérhetőség: Raktáron
Ár:599 Ft.

Kapható választék:


* Palack betétdíj:


Menny.:     - VAGY -   Kedvencekhez adom
Összehasonlításhoz adom

Igazi Csíki sör / Igazi tiltott sör


A Hargita-hegység lábánál eredő források tiszta vizéből és csak minőségi alapanyagokból készülő sör, amelyet egy szakértő és a csíki sörfőzés hagyományai iránt elkötelezett csapat állít elő Csíkszentsimonban. Receptünket, szintén helyi erővel, a helyi hagyományokra építve, a Sapientia Erdélyi Magyar Tudományegyetemmel közösen dolgoztuk ki.

A sör készítés technológiájában szintén a hagyományok követésére törekszünk, így A főzés során betartjuk az 1516-os bajor tisztasági törvényt (Reinheitsgebot), ami azt jelenti, hogy csak sörárpa, komló, élesztő és víz van az eredeti Csíki sörben. Az eredeti söralapanyagok kiválasztásánál is elsődleges szempontunk a minőség, így ellenőrizzük, hogy a sörárpa az ideális, 9-11 százalékos fehérjetartalommal rendelkezzen. Mellé – főzés közben – a legjobb minőségű segesvári komló kerül, ez adja meg a jellegzetes kesernyés ízt.

A lefőzött sörlé nálunk természetes úton érlelődik, a folyamatot vegyületekkel nem gyorsítjuk fel. Az igazi Csíki sört nem pasztörizáljuk, hogy gazdagabb ízvilágot tudjunk nyújtani a fogyasztónak.
Így születik meg az igazi Csíki sör, egy természetesen magas alkoholtartalmú, Bock típusú sör, amely üdít, táplál és felvidít.
 

Alkohol: 6%

0,5l
 

Sörcsoport : Lager
Űrméret (liter) : 0,5
Nemzetiség : Magyar
Szín - SRM : Világos szalma sárga
Alkoholtartalom : % 6
Miből igyuk? : Lágeres pohár
Az Ön neve:


Az Ön véleménye: Megjegyzés: A HTML-kód használata nem engedélyezett!

Értékelés: Rossz           Kitűnő

Másolja be a lenti kódot:Nyilatkozat:
A Különleges Sörök Boltja nem vállal felelősséget a termék túlfogyasztásából keletkező kellemetlenségekért. Az információ az oldalon csak tájékoztató jellegű.

Az IWS
Különleges Sörök Boltja © 2017