10 000 Ft termékvásárlási összeg alatt NEM szállítunk ki terméket!

Master Polotmavy (félbarna)

Master Polotmavy (félbarna)
Gyártó: Plzensky Prazdroj Plzensky Prazdroj
Típus: Master2
Elérhetőség: nincs készleten
Ár:549 Ft.

Menny.:     - VAGY -   Kedvencekhez adom
Összehasonlításhoz adom

A Master Polotmavy félbarna jellegzetesen borostyán színű lager, karakterét az édeskés és kesernyés ízek határozzák meg, amelyekben felbukkan a vanília, a karamell és kandírozott narancshéj íze is.

 
 

A cseh sörrajongók és más szerencsések, akik megkóstolhatták a kisszériás Master Polotmavyt elragadtatottan nyilatkoztak a sörről és eszükbe sem jutott, hogy a Master félbarna sörét a híres swecháti sörgyáros és sörfőző Anton Dreher Vienna Lagere ihlette, akárcsak az Oktoberfestbiert. A cseh sörfőzdék többsége készít ugyan félbarna söröket, amelyeknek hasonló a színük és az aromájuk, de a félbarna Master kitűnik a többi közül, köszönhetően a lagerekhez képest szokatlanul erős komlózottságának, ami 36 IBU-t – International European Bittering Units – eredményez. A Master Polotmavy egy olyan sör, amelyik jól párosítható különböző ételekkel, a maláta édeskés íze kellemesen illeszkedik főleg tésztaételekhez és pizzákhoz.

Sörcsoport : Lager
Űrméret (liter) : 0,33
Nemzetiség : Cseh
Alkoholtartalom : % 5,2
Miből igyuk? : Tulipán
Az Ön neve:


Az Ön véleménye: Megjegyzés: A HTML-kód használata nem engedélyezett!

Értékelés: Rossz           Kitűnő

Másolja be a lenti kódot:Nyilatkozat:
A Különleges Sörök Boltja nem vállal felelősséget a termék túlfogyasztásából keletkező kellemetlenségekért. Az információ az oldalon csak tájékoztató jellegű.

Az IWS
Különleges Sörök Boltja © 2018