10 000 Ft termékvásárlási összeg alatt NEM szállítunk ki terméket!

Delirium Red

Delirium Red
Gyártó: Brouwerij Huyghe Brouwerij Huyghe
Típus: Brouwerij Huyghe3
Elérhetőség: Raktáron
Ár:1.099 Ft.

Menny.:     - VAGY -   Kedvencekhez adom
Összehasonlításhoz adom

8,5% meggyes, felső erjesztésű belga ale | Huyghe Sörfőzde, 1654 | Melle, Kelet-Flandria

Kedvenc rózsaszín elefántunk leette a meggyfa teljes termését, ezért a Delirium sör már meggyes változatban is megtalálható, ami Red névre hallgat. Szerencsére igazi különleges meglepetésben lesz részünk. A Delirium Red készítése során az első osztályú Delirium Tremens friss főztjét természetes meggylével keverik össze, azután hónapokon át érlelik meggyágyon. Ennek hozománya a Delirium Red gyümölcsös sör eredeti, karakteres ízvilága, továbbá a csodás gyümölcsíz egyedi, üdítő harmóniájának egyvelege. Markáns és erőteljes gyümölcssör, mélyvörös színben pompázva. A Delirium Red belga sör csapolt változatban is fogyasztható!

A jellegzetes test fölött lágy, fűszeresen malátás alapíz uralkodik, amelyet felülír elsősorban az alkohol, másodsorban egy ütős, keserű háttéríz, borsos, markáns felhangokkal. az utolsó sörkortyot rövid keserű utóíz és tartós édesség követi. Ez a háromszor (tartályban, hordóban, palackban) erjesztett belga Delirium Tremens sör a bonyolult előállítási receptjével hihetetlenül komplex és struktúrált ízvilágot alkot.

Sörcsoport : Ale
Űrméret (liter) : 0,33
Nemzetiség : Belga
Alkoholtartalom : % 8,5
Az Ön neve:


Az Ön véleménye: Megjegyzés: A HTML-kód használata nem engedélyezett!

Értékelés: Rossz           Kitűnő

Másolja be a lenti kódot:Nyilatkozat:
A Különleges Sörök Boltja nem vállal felelősséget a termék túlfogyasztásából keletkező kellemetlenségekért. Az információ az oldalon csak tájékoztató jellegű.

Az IWS
Különleges Sörök Boltja © 2018