Ár
Min - Max: 0 Ft. - 10.000 Ft.
Beállítás törlése
10 000 Ft termékvásárlási összeg alatt NEM szállítunk ki terméket!

Szivarozás mellé igen kellemes

Szivarozás mellé igen kellemes

Kevésbé szénsavas, testes, igényes sörök, melyek méltó kisérői lehetnek egy-egy kiváló szivarnak.

Mutat: Lista / Rács
Mutat:
Rendezés:
Gyártó szerinti szűrés
Chimay Bleu
0,33 l Származási hely: Belgium eredeti trappista barna ale alkoholtartalom: 9% főzde: Abbaye Notre Dame de Scourmont A Scourmont apátság zászlóshajója ez az évjárattal megjelölt típus. Minden évjárat kissé más,..
999 Ft.
Crew Roundhouse Kick (Imperial Stout)
Crew Roundhouse Kick, imperial stout. Bajor, újhullámos kézműves imperial stout. Magyarországon csak nálunk kapható!!! 0,33 l Származási hely: Németország alkoholtartalom:9,2% ..
1.299 Ft.
Katalin Cárnő (Russian imperial stout)
Katalin Cárnő (Russian imperial stout) Kézműves sörkülönlegesség. Elegáns, feltűnő, a világ a lábai előtt hever és lehetetlen nem észrevenni, ha belép a szobába. Szeretők versenyeznek a kegyeiért, figyelmet és hata..
849 Ft.
Pardubicky Porter
Pardubicky Porter 0,5 l Származási hely: Csehország baltikumi porter alkoholtartalom: 8% Sürü, mélyvörös-rubin sörünk egy drapp bézs habszivacs felöl osztja ránk porteres jellegét. Már illatában is olajosság ére..
649 Ft.
Schneider Weisse Aventinus Eisbock (Jég-bak)
Schneider Weisse Aventinus Eisbock (bak jég- búzasör) Egy szállítás alkalmával elromlott a temperált eszköz, s megfagyott a híres Aventinus sör..s megszületett az Aventinus Eisbock... Klasszikus bajor búzasör illat..
1.349 Ft.
Az IWS
Különleges Sörök Boltja © 2017