Hírlevél
* Email
Név 
Feliratkozás
 

Vásárlási feltételek

1. Szolgáltató:

Különleges Sörök Kft.
1136 Bp, Hegedűs Gyula utca 32

Email: info@sorwebaruhaz.hu
Telefon: +36 70 94 30 777

2. Üzlet címe, személyes átvétel esetén:

Különleges Sörök Boltja

1136 Bp, Hegedűs Gyula utca 32 (Kb. Csanády utca sarok)

Íme:


 

Nyitva tartás:
Hétfő - Szombat: 11.00-22.00 (Mon.-Sat.)
Vasárnap: zárva
(Sun)

A megrendelt árukat nem tudjuk félre-tenni, lefoglalni, ezért személyes átvételkor a "polc-készlet" az irányadó. (Tapasztalatunk szerint, ha 1-2 napon belül érte jön, még jó-eséllyel elérhető a termék.) Ha a megrendeléstől számított 24 órán belül nem veszi át a terméket, a rendelést érvénytelenítjük.
 

3. Vásárlás a webáruházban

A webáruházban regisztráció nélkül nem vásárolhat. Regisztrált vásárlóként gyorsabban vásárolhat, figyelemmel kísérheti megrendelésének állapotát és nyomon követheti korábbi rendeléseit.

4. Készlet információ

A termékek adatlapján feltüntetjük, hogy az adott termékből rendelkezünk-e készlettel. Amennyiben olyan terméket szeretne vásárolni, amely a webáruházban nem vagy nem elegendő mennyiségben elérhető, egy figyelmeztető üzenet jelenik meg, de így is feladhatja megrendelését. Ebben az esetben kérjük, rendelését ne fizesse ki, amíg vissza nem igazoltuk azt.

5. Fizetés

Megrendelését fizetheti banki átutalással, vagy utánvéttel. (Kérjük, hogy semmiképpen ne utaljon számunkra pénzt, amíg nem jeleztünk vissza, hogy valamennyi megrendelt áru elérhető.) Amennyiben a vásárlás valamilyen okból mégis meghiúsul, úgy a kifizetett összeget haladéktalanul visszautaljuk.
Készpénzes fizetés is lehetséges, utánvét vagy az üzletben történő személyes átvétel esetén.

30 000 Ft feletti összegű vásárlás esetén csak banki előre utalást tudunk elfogadni megrendelésként! (Csak nagykerként.)

6. Szállítási területek

Cégünk Magyarország egész területére kiszállítja a webáruházban megrendelt árut.

7. Reklamáció

Amennyiben minőségi kifogása merülne fel a megvásárolt termékkel kapcsolatban, kérjük, vegye fel velünk a kapcsolatot.
Jogos reklamáció esetén kívánsága szerint kártalanítjuk. A megrendelt áru kézhezvételekor mindenképpen ellenőrizze, hogy a dobozon sértetlen állapotban legyen a "Különleges Sörök kft" bélyegző. Amennyiben az átvett csomagból hiányzik egy, vagy több termék, reklamációval a helyi postához fordulhat.

8. Jogi felelősség

A webáruház oldalain minden erőfeszítésünk ellenére előfordulhatnak kisebb-nagyobb hibák, amennyiben ilyet talál, kérjük jelezze felénk. Az ezekből, valamint a weboldal használatából eredő egyéb károkért minden felelősséget elhárítunk magunktól.

9. A megrendelt áru átvétele

Amennyiben a webáruház által megbízott futárcég törötten, sérülten szállítja ki a csomagot, abban az esetben is a vásárlónak, kötelező azt kifizetni a futárnak. A helyszínen felvett jegyzőkönyv alapján, a vásárlónak kell a futárcég felé eljárnia, kártalanítás miatt. Amennyiben a vásárló, a megrendelt csomagot nem veszi át 5 naptári napon belül, úgy az szerződésszegésnek minősül, és a Különleges sörök kft felé kártalanítással tartozik, a teljes vételár, és a szállítási költség+a jegybanki alapkamat+ügyvédi és egyéb jogi díjak erejéig.

Az IWS
Különleges Sörök Boltja © 2018