Termékszűrés
  • Sörcsoport

  • Alkoholtartalom %

  • Nemzetiség

  • Kiszerelés (liter)

Szűrés
Ár
Min - Max: 0 Ft. - 10.000 Ft.
Beállítás törlése
10 000 Ft termékvásárlási összeg alatt NEM szállítunk ki terméket!

Világos sör

Világos sör
Mutat: Lista / Rács
Mutat:
Rendezés:
Gyártó szerinti szűrés
Ac/Dc dobozos sör
Rock-rajongók figyelmébe!!! Kiváló német-láger, mely minden rocker életét "megkeseríti". ..
849 Ft.
Ac/Dc party hordó 5l
Ac/dc lager sör Rock-rajongók figyelmébe!!! Kiváló német-láger, mely minden rocker életét "megkeseríti". ..
8.499 Ft.
Affligem Blond Beertender-partyhordó 5l /Apátsági világos sör./
Affligem Blond, Beertender-kompatibilis, belga világos sör, 5 liter. partyhordó. Kristálytiszta, halvány aranysárga színű sör. Édes gyümölcsillat, friss körte és citrusfélék. Tiszta, őszinte ízvilág: a korty mézre eml..
15.499 Ft.
Amstel Beertender-partyhordó 4l /világos sör/
Májusban visszatér!   Amstel Beer Beertender-kompatibilis, holland világos sör, 4 liter. Alk: 5% Magyarországon csak nálunk! Gyártó: Heineken   ..
8.799 Ft.
Anchor Liberty Ale
amerikai világos ale Származási hely: USA, Kalifornia alkoholtartalom: 6% fõzde: Anchor Brewing Company Ez a sör igazi megtestesítöje az amerikai kézmüves sörök világos ale fajtájának. Színében mélyarany, enyhe reze..
1.199 Ft.
Anderson Valley - Hop Ottin' IPA
Anderson Valley - Hop Ottin' IPA   Bár a sör neve alapján világosabb nedüre készülhetnénk fel, a sör színe inkább sötéten borostyános, kissé rezes, habja fantasztikusan stabil, igen világos drapp árnyalatú szi..
1.299 Ft.
Augustiner Edelstoff
Augustiner Edelstoff Az igazi bajor "export"-láger, melyből egy sosem elég...   Alkoholtartalom: 5.6% összetevők: víz, árpamaláta, komló Gyártja: Augustiner-Brau, München, Németország ..
749 Ft.
Augustiner Helles világos sör
Augustiner Helles, világos sör. Az igazi müncheni "helles", mely könnyed, frissítő ízzel kápráztat el, minden üvegnél. Alkoholtartalom: 5.2% összetevők: víz, árpamaláta, komló Gyártja: Augustiner-Brau, Münche..
749 Ft.
Bernard Bezlepkovy Ležák
Bernard Bezlepkovy Lezák (gluténmentes világos sör) A Bernard igazi nagybetűs SÖR, egy cseh klasszikus. Színe egészséget, teltséget sugall, egészen mélynek mondanám, és becsukott szemmel rávágnám, hogy ez egy cseh sör..
649 Ft.
Bernard partyhordó (5 liter)
A Bernard igazi nagybetűs SöR, egy cseh klasszikus. Színe egészséget, teltséget sugall, egészen mélynek mondanám, és becsukott szemmel rávágnám, hogy ez egy cseh sör! A cseh sörfesztivál kedvence! Alkoholtartalom: ..
7.499 Ft.
Bernard Svatecni Ležák
Bernard Svatecni Ležák A Bernard igazi nagybetűs SÖR, egy cseh klasszikus. Színe egészséget, teltséget sugall, egészen mélynek mondanám, és becsukott szemmel rávágnám, hogy ez egy cseh sör! A csatos üveg külön élmé..
649 Ft.
Bohemia Regent 12°
Nem sok európai sörgyár büszkélkedhet olyan régi tradíciókkal, mint a třeboňi, amelyet 1379-ben alapítottak és működtetésében szerepet játszottak az Ágoston-rendi szerzetesek is. 1482-től a Rosenberg család lett a sörgyá..
499 Ft.
Bohemia Regent Prezident 14°
Nem sok európai sörgyár büszkélkedhet olyan régi tradíciókkal, mint a třeboňi, amelyet 1379-ben alapítottak és működtetésében szerepet játszottak az ágoston-rendi szerzetesek is. 1482-től a Rosenberg család lett a sörgyá..
549 Ft.
Brew Dog Dead Pony Club
Telt aromájú,amerikai stílusú világos sör 3,8% alkoholtartalommal. Intenzív, komlós, ízvilágában citrusok, némi kesernye és élesztősség, fűszeresség, kellemes lecsengés. ..
899 Ft.
Brew Dog Elvis Juice
Brew Dog Elvis Juice 0,33 l   Származási hely: Skócia   citrus IPA   alkoholtartalom: 6,5%   főzde: Brewdog Brewery   betétdíj: nincs ..
1.299 Ft.
Az IWS
Különleges Sörök Boltja © 2018