Termékszűrés
  • Sörcsoport

  • Alkoholtartalom %

  • Nemzetiség

  • Kiszerelés (liter)

Szűrés
Ár
Min - Max: 0 Ft. - 10.000 Ft.
Beállítás törlése
10 000 Ft termékvásárlási összeg alatt NEM szállítunk ki terméket!

Világos sör

Világos sör
Mutat: Lista / Rács
Mutat:
Rendezés:
Gyártó szerinti szűrés
Affligem Blond Beertender-partyhordó 5l /Apátsági világos sör./
Affligem Blond, Beertender-kompatibilis, belga világos sör, 5 liter. partyhordó. Kristálytiszta, halvány aranysárga színű sör. Édes gyümölcsillat, friss körte és citrusfélék. Tiszta, őszinte ízvilág: a korty mézre eml..
15.499 Ft.
Amstel Beertender-partyhordó 4l /világos sör/
Májusban visszatér!   Amstel Beer Beertender-kompatibilis, holland világos sör, 4 liter. Alk: 5% Magyarországon csak nálunk! Gyártó: Heineken   ..
8.799 Ft.
Anchor Liberty Ale
amerikai világos ale Származási hely: USA, Kalifornia alkoholtartalom: 6% fõzde: Anchor Brewing Company Ez a sör igazi megtestesítöje az amerikai kézmüves sörök világos ale fajtájának. Színében mélyarany, enyhe reze..
1.199 Ft.
Anderson Valley - Holy Gose ale (savanyú sörspecialitás)
Anderson Valley - Holy Gose ale (savanyú sörspecialitás) Mi is az a Gose?   Ha röviden össze kellene foglalni, akkor talán azt mondanám, hogy olyan, mint a Tequila. Egy búzasör, amit sóval és citrommal iszu..
1.199 Ft.
Anderson Valley - Hop Ottin' IPA
Anderson Valley - Hop Ottin' IPA   Bár a sör neve alapján világosabb nedüre készülhetnénk fel, a sör színe inkább sötéten borostyános, kissé rezes, habja fantasztikusan stabil, igen világos drapp árnyalatú szi..
1.299 Ft.
Augustiner Edelstoff
Augustiner Edelstoff Az igazi bajor "export"-láger, melyből egy sosem elég...   Alkoholtartalom: 5.6% összetevők: víz, árpamaláta, komló Gyártja: Augustiner-Brau, München, Németország ..
749 Ft.
Augustiner Helles világos sör
Augustiner Helles, világos sör. Az igazi müncheni "helles", mely könnyed, frissítő ízzel kápráztat el, minden üvegnél. Alkoholtartalom: 5.2% összetevők: víz, árpamaláta, komló Gyártja: Augustiner-Brau, Münche..
749 Ft.
Augustiner Oktoberfestbier /München/
Augustiner Oktoberfest helles (Korlátozott ideig) Az igazi müncheni "helles", mely könnyed, frissítő ízzel kápráztat el, minden üvegnél. Csak a müncheni az igazi!!! Alkoholtartalom: 6% összetevők: víz, árpamalát..
849 Ft.
Bernard Bezlepkovy Ležák
Bernard Bezlepkovy Lezák (gluténmentes világos sör) A Bernard igazi nagybetűs SÖR, egy cseh klasszikus. Színe egészséget, teltséget sugall, egészen mélynek mondanám, és becsukott szemmel rávágnám, hogy ez egy cseh sör..
649 Ft.
Bernard Svatecni Ležák
Bernard Svatecni Ležák A Bernard igazi nagybetűs SÖR, egy cseh klasszikus. Színe egészséget, teltséget sugall, egészen mélynek mondanám, és becsukott szemmel rávágnám, hogy ez egy cseh sör! A csatos üveg külön élmé..
649 Ft.
Bohemia Regent 12°
Nem sok európai sörgyár büszkélkedhet olyan régi tradíciókkal, mint a třeboňi, amelyet 1379-ben alapítottak és működtetésében szerepet játszottak az Ágoston-rendi szerzetesek is. 1482-től a Rosenberg család lett a sörgyá..
499 Ft.
Bohemia Regent Prezident 14°
Nem sok európai sörgyár büszkélkedhet olyan régi tradíciókkal, mint a třeboňi, amelyet 1379-ben alapítottak és működtetésében szerepet játszottak az ágoston-rendi szerzetesek is. 1482-től a Rosenberg család lett a sörgyá..
549 Ft.
Brew Dog Elvis Juice
Brew Dog Elvis Juice 0,33 l   Származási hely: Skócia   citrus IPA   alkoholtartalom: 6,5%   főzde: Brewdog Brewery   betétdíj: nincs ..
1.299 Ft.
Brew Dog Jackhammer ipa
BrewDog Jackhammer IPA (7,2%): Igazán komlós, elképesztően keserű ipa. Fantasztikus darab. ..
1.299 Ft.
Brew Dog Vagabond (Gluténmentes sör)
BrewDog Vagabond (Gluténmentes sör) gluten free Telt aromájú,amerikai stílusú világos sör, garantáltan glutén mentes. Intenzív, komlós, ízvilágában citrusok, némi kesernye és élesztősség, fűszeresség, kellemes lecs..
899 Ft.
Az IWS
Különleges Sörök Boltja © 2017